o nas

O nas

Družinsko podjetje, ki vsak dan s pomočjo zvestih zaposlenih širi strast do obrti in umetnosti italijanskega slaščičarstva in sladoledarstva.

 

Naša filozofija in pogled na svet je ta, da so vse stranke dobrodošle, da lahko same doživijo naš način dela. 

 

Ko vidimo Vaš nasmeh prepoznamo uspeh širjenja naše filozofije. 

Trudimo se, da bi ponujali kakovostne storitve, kar pomeni zadovoljiti pričakovanja naših strank. To poskušamo doseči s stalnim investiranjem v naše znanje.

 
Zavedamo se vaših zahtev, zato poskušamo biti raznoliki in ponujamo širok izbor surovin za pripravo sladoleda, sladic, tort, bio izdelkov, izdelkov brez glutena in vsega kar se še prihaja na področju živilske tehnologije. 

 

Na koncu vsega pa je za nas ena od bistvenih sestavin našega uspeha Etika. Tisti, ki nas poznajo vedo kaj nam pomeni beseda “Spoštovanje”. To je temelj našega pristopa k poslovanju in je nekaj v kar resnično verjamemo.

 

                                    Za slajši jutri Vaš Alpegel.

Ali ste vedeli?

Prva knjiga o sladoledu je bila DE’ SORBETTI e DE’ BAGNI FREDDI, objavljena leta 1775 v Napoliju. Napisal jo je zdravnik Filippo Baldini, ki je že takrat sladoled ločil na "Sorbette in Gelato".

Group 79

Tradicija od leta

1993

Že od leta 1993 je Alpegel sinonim za podjetje ki ponuja prvovrstne Italiajanske surovine za pripravo sladoleda, slaščic in pekovskih izdelkov.

 

Vse skupaj se je začelo z distribucijo takrat izredno popularnih svetilnih panojev, ki so jih imeli gostinski obrati za prikaz ponudbe. Tekom poslovanja pa se je pokazala potreba po kakovostnih surovinah za sladoledarstvo in slaščičarstvo, kar je še danes naša prednostna naloga. Prav to je zaznamovalo tudi naše ime saj je v Italiji nepisano pravilo, da se imena podjetij, ki se ukvarjajo s sladoledom zaključujejo z GEL. Prav zato je za podjetje na sončni strani Alp naš direktor izbral ime AlpeGel. Naše vodilo je slediti razvoju trga ter dobljena znanja prenašati našim zvestim kupcem, ki lahko s pomočjo izbranih surovin kreirajo sladke dobrote, ki se primerjajo z najimenitnejšimi stvaritvami svetovno znanih slaščičarskih in sladoledarskih mojstrov.

 

Poleg ponujanja kakovostnih surovin, pa nam je bilo vedno bistven individualni pristop do kupcev, za kar skrbi ekipa komercialistov, ki pokrivajo celotno Slovenijo. Rezultati, ki jih dosega naše podjetje pa so plod skupnega dela, zato za nas niste le stranke temveč poslovni partnerji.

 

Za slajši svet….

Vaš Alpegel

nocna

Vedno blizu Vas

KOMERCIALISTI

Vedno na dosegu telefona (med 08-14h)

PISARNA

Ne bodi grenek, bodi sladek...
kot Alpegel.

Naše storitve

DOSTAVA SUROVIN

OGLEDI PROIZVODNJE

PREZENTACIJE

POMOČ PRI RECEPTURAH

DNEVI ODPRTIH VRAT

IZOBRAŽEVANJA

Naše storitve

Dostava surovin

Dostava po celi sloveniji

Prezentacije

Individualna predstavitev artiklov in njihova uporaba v našem Ateljeju okusov.

Dnevi odprtih vrat

Vsako leto organiziramo dneve odprtih vrat, kjer vam predstavimo novosti.

OGLEDI PROIZVODNJE

Za vedoželjne stranke organiziramo izlete, kjer si ogledamo sedeže naših dobaviteljev in njihove proizvodnje.

POMOČ PRI RECEPTURAH

Na podlagi izkušenj predlagamo rešitve za izboljšanje receptur.

IZOBRAŽEVANJA

Našim strankam nudimo tudi izobraževanja na področju slaščičarstva in sladoledarstva v našem ateljeju okusov.

Naši partnerji